Saturday, August 15, 2009

Kerja Kerja Kerja

fuhhh....penat aku kerja minggu neh... kira-kira aku sempat tido tak sampai 15 jam dalam 8 hari neh.... dah la dari kul 0700 hrs 7 hb tuh aku kerja sampai 0700 hrs 8 hb lepas jer abes kerja aku terus amek bus ke Kuala Lumpur join VF Futsal kat Total Futsal Pandan Perdana di Cheras, (nanti aku masukkan pic kat futsal) balik ke taiping plak kul 0120 10 hb pastu kul 0200 hrs 10 hb tuh aku terus kerja sampai la ke ptg...pastu kena naik mahkamah turun mahkamah pasal kes ganja itu ari.. penat aku ngan member aku wat kerja... aku bukannya nak mengeluh ataupon nak pertikaikan kerja aku, cuma aku tak puas hati sebab kerja teruk tapi badan aku makin naik.... ha ha ha ha.... tapi aku sukakan cabaran...aku sker kerja yang mencabar...kekadang tak kerja pon aku tido lewat...hari neh pon abes kerja aku lepak2 kat warung mamak ngan member aku pastu balik aku update blog, nak main PS2 pon tak de geng nak lawan bola...he he he... dah lama gak la aku tak layan PS2 aku tuh.. nak main pon dah rasa macam kekok jerk... he he he...

Pagi neh aku nak tido tapi takut tak bangun plak kul 0800 hrs nanti... nak berjaga pon mata aku dah tak larat nak buka neh... tapi aku kena la gagah jua sebab 'orang lama' pon aku tengok steady jer... aku takkan mengalah... he he he....kerja tetap no 1... awek aku no-2 he he he walau pon aku masih lagi tak de awek....he he he... salamzzz

2 comments:

Intan said...

la jax ada kekasih ka...baru rasa nak ngorat hang muahahahaha

Jaxkbell said...

intan :: ha ha ha... kalau member ang nak ng0rat aku ok jerk... he he he