Tuesday, July 21, 2009

Snuker


Hari ni di pejabat aku memang stress dan tension, banyak sangat kerja yang aku kena buat, membe aku yang dua orang tu plak cuti.... adoi...time kerja bertimbun neh plak korang berdua cuti erk. neh mesti kes balas dendam sebab ari tuh aku cuti tinggalkan mereka berdua buat kerja, memang padan la muka aku. he he he, nasib baik la ader membe2 lama aku ajak kuar main snuker, mula2 nak main lucky ball tapi tak cukup 'kaki' plak nak main, terus kami main snuker dari kul 11 malam sedar tak sedar dah kul 4 pagi, aku pon terus minta stop sebab kerja kat pejabat ada lagi yang belum settle. Layan jer pic aku main, he he he
Juara tetap JUARA beb, he he he

macam profesional jerk har har har

gaya-gaya 'long shoot'

thanx korang sebab belanja aku main free ha ha ha

4 comments:

fuziana said...

mulut hg tu tolong tutup skt no , aku takut bola snuker tu melanton masuk mulut hg plak =))

fuziana said...

mulut hg tu tolong tutup skt no , aku takut bola snuker tu melanton masuk mulut hg plak =))

Jaxkbell said...

kuang jaaqq

fuziana said...

jax ::: hahahaha....mmg TBB :P