Sunday, June 14, 2009

Aku dan Mereka


Dengan kacak dan hensemnya, aku merasmikan blog aku yang tidak seberapa ini, asyik menelaah blog orang jer....blog aku tak juga siap² he he he, aku bukannya tak nak join blog neh..kekadang aku sibuk dengan tugasan harian, kekadang juga aku tak tahu apa yang hendak aku karangkan buat tatapan korang, tapi aku respek sama br0 Tahir yang tak jemu² UPDATE blog dia...he he he....!! Layan....!!!

3 comments:

Mimi^Smudge said...

bro tahir tu sapa???? hiahiahiahia


awal2 rajen la hg duk memblog ne..

bila dh lama2 cemuih...hahaha

Mimi^Smudge said...

cewahhhhh...sepi sepi sepi


oooo sepiah...malam ini ku xkn pulang....:-" miahahaha

Jaxkbell said...

mimi...pandai ja ang noh...sekeh pala baru tau ha ha ha ha

bro tahir a.k.a HCJ lorh :p